-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Eevee pluche verkleed als Pikachu – knuffel

32,90 

Dit is het karakter van Eevee, een van de Pokémon helden. Hij is de enige die een kledgemon heeft die hij kan zien als een andere Pokémon, Pikachu. Dit spel is erg moeilijk om te spelen vanwege de vele verschillende Pokémon-types die te zien zijn.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pikachu pluche verkleed als Evoli Pikachu pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Een Eevee pluche verkleed als Pikachu voor Pokémon fans

Eevee is een leuke en schattige Pokémon. Het is een wezen dat met geen enkel echt dier overeenkomt. Het is meer een tussenvorm tussen een pluizige kat en een hond. Maar wat het ook is, Eevee is schattig ! Met zijn bruine ogen en grote puntige oren is hij erg charmant. Alle Pokémon-fans houden van zijn personage. Bovendien heeft hij een nogal bijzondere kracht.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

Bruin, Geel

Materialen

Katoen

Leeftijd

2-15 jaar