-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokemon Mewtwo Pluche – knuffel

24,90 

U vindt de Pokemon Mewtwo Pluche hier! Een must-have item voor de perfecte aanvulling op uw collectie. Een zeer mooie papieren zak van 25 cm dik. Het is een perfect cadeau-idee voor kinderen en volwassenen.

De Pokemon Mewtwo pluche is een perfect cadeau voor Pokemon-fans. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer populair. De pluche is ongeveer 25 cm hoog en heeft de vorm van Mewtwo, de heldhaftige Pokemon. De ogen zijn van een krukje en de oren zijn van een pluche. De knoppen op het voorhoofd vertegenwoordigen de knoppen op het gezicht van de echte Mewtwo in het Pokemon videospel. Mewtwo’s staart is lang en afgerond, net als in het videospel. De kleuren van de pluche zijn dezelfde als die van het personage in het videogospel, waardoor ze niet erg aantrekkelijk zijn voor de fans van het spel.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Mewtwo Beige Pluche Materiaal: Katoen

Mewtwo pluche

Adopteer de Miewtwo Pokemon pluche knuffel die geliefd is bij zowel jonge als oude Pokemon fans. Een pluche dat zeker zal beschermen en geruststellen! De Pokemon Mewtwo pluche is een geweldige keuze voor fans van de beroemde Pokemon film en animatieserie. Dit pluche is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zeer zacht aan, waardoor het perfect is voor kinderen en volwassenen. Het pluche is ongeveer 25 cm hoog, waardoor het ideaal is om mee te knuffelen.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!
Pokemon Mewtwo Beige Pluche Materiaal: Katoen

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Taille

25 cm