-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pokemon Psy Mewtwo Pluche – knuffel

44,90 

De mewtwo is een kloon van de oorspronkelijke mew, deze mewtwo was een poging om een krachtigere mew te creëren en zo werd hij geboren. Als een meer speciale versie dan de normale mew, is deze mewtwo een heel ander soort pluche. Een recht voor alle Pokemon-fans en Mew-fans in de wereld.

Mewtwo is een legendarische Pokémon uit de eerste generatie. Hij is erg populair en erg taai, en wordt door velen beschouwd als de populairste Pokémon ter wereld.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Mewtwo

Als u een zeldzame Pokemon-pluche wilt hebben, dan is dit de pluche die u zoekt. Alle echte Pokemon-fans kennen de waarde van deze Pokemon in de serie.
Mewtwo is een legendarische Pokemon uit de eerste generatie. Hij is bijzonder krachtig en wordt door velen beschouwd als de sterkste Pokémon van allemaal. Mewtwo is gecreëerd door Team Rocket met als doel de beste Pokémon ter wereld te worden, en dat is gelukt. Mewtwo werd echter ontvoerd door Giovanni na zijn creatie, en bracht de volgende tien jaar door opgesloten in een kooi, wachtend op Giovanni om een manier te vinden om zijn krachten te controleren.

Pokemon beschermer

Deze mewtwo is een pokemon waarmee uw kind kan slapen en zich beschermd voelt tegen de angst om alleen te slapen, wat hem helpt dit obstakel te overwinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30 cm

Kleur

roze

Materialen

Katoen