-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Halloween Pikachu Spook Pluche – knuffel

29,90 

Deze trick-or-treater is onze vriend Pikachu verkleed als spook. Dit is een geweldige manier om hem op Halloween te laten spelen. Welkom in de wereld van Pikachu! Deze praktische Pikachu pluche is perfect voor elke Pokémon-bezitter. Pikachu is een van de populairste en meest bekende personages in het Pokémon-universum. Met dit krachtige en eenvoudig te spelen spel kunt u in de wereld van uw soort spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pikachu Spook Pluche Halloween Pikachu Pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Een schattige Pikachu pop verkleed als spook voor Halloween

Pikachu houdt van cosplayen. Soms is hij te vinden in de huid van andere Pokémon. Maar dit is de enige manier om uw vrienden mee te krijgen. Wat betekent dit voor u? Het is een goed idee om ze met Halloween te bekijken. Maar u moet niet bang zijn! Deze Pikachu pluche is niet erg sterk in ons boekje. Integendeel, wij vinden hem eerder lief en schattig.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? het rijk van een nieuwe generatie… Als u een fan of een nostalgische fan bent van het Pokémon-universum, kunt u een complete Pokémon Pluche collectie kopen in onze winkel. Graag gedaan!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

Geel

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton