-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pikachu metamorfose – knuffel

14,90 

De Pikachu shapeshifter pluche is zeker de leukste en schattigste shapeshifter transformatie. Hij wacht er gewoon op om door uw kinderen te worden vastgehouden.

Dit is een geweldige manier voor fans om tot rust te komen en plezier te hebben met hun favoriete personage. De heldere ogen en de zacht wiegende staart herinneren aan het unieke karakter van het personage.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Metamorph Pikachu Pluche Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Geel

Pikachu Metamorfose

Een schattige transformatie, metamorf is zeker de schattigste transformatie in de Pokemon wereld.

De Metamorph Pikachu pluche speelgoed zijn schattige kleine teddyberen gemaakt van bloemrijke stof met een capuchon met de beroemde Pokemon.

Kinderen zullen deze schattige beren graag overal mee naartoe nemen, of het nu is om buiten te spelen of voor een wandeling naar het pokemon Center! De Metamorph Pikachu pluchen speeltjes zijn makkelijk vast te houden en hun zachte vacht nodigt uit tot knuffelen. De kleine knoppen op hun glanzende ogen voegen een vleugje elegantie toe aan deze schattige wezens.

Ontdek onze pokemon Knuffel collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle? De namen die een hele generatie kent… Als u ook fan of nostalgisch bent van het pokemon-universum, ontdek dan onze volledige collectie pokemon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Materialen

Katoen

Leeftijd

< 3 jaar

Size

17 cm