-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Pikachu verkleed als Snorlax – knuffel

29,90 

Onze vriend Pikachu vermomt zich als een andere Pokémon, Snorlax. Met deze kleine, veelzijdige cape kan ik mijn favoriete Pokémon transformeren en nieuwe creëren.

Pacific, hij eet liever dan dat hij vecht. Dit betekent echter niet dat Snorlax geen macht heeft. Integendeel, dankzij zijn massieve lichaam kan hij tegen een stootje. Verder is het ook een krachtige Pokémon.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pikachu pluche verkleed als Snorlax Pikachu pluche Snorlax pluche Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Geel

Een Pikachu-pluche vermomd als Snorlax voor Pokémon-fans

Onze vriend Pikachu houdt van verkleden. Hier is het Snorlax, een andere Pokémon die bekend staat om zijn luiheid en enorme eetlust. Snorlax slaapt inderdaad het grootste deel van de tijd. En als hij wakker wordt, gaat hij meteen eten. Zijn maag kan alles doorslikken en verteren. Daarom is hij zo groot en schattig.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie heeft getekend… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel

Materialen

Pluche

Leeftijd

0-15 jaar

Size

20cm