-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Happy Pikachu – knuffel

18,90 

Een zachte en schattige kleine knuffel van onze favoriete pokemon, Pikachu. Pikachu ziet er zo gelukkig uit, hij zal dit geluk doorgeven aan je kind. De vrolijkste kleine gele muis!

Wie kan de schattige knuffel Pikachu weerstaan? Zeker je kleintje niet! Dit knuffelige en schattige wezen is de ideale metgezel van uw kind en zorgt voor eindeloze uren speelplezier.

Pikachu is niet alleen superzacht en knuffelbaar, maar ook erg sterk en duurzaam. Je kind kan deze kleine metgezel overal mee naar toe nemen, en hij zal elk gevecht aankunnen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pikachu pluche te gelukkig Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Pikachu

Een knuffel die uw kind in alle omstandigheden zal opvrolijken! Zijn grote glimlach en schattig gezichtje zullen uw kleintje heel gelukkig maken. Dit speelgoed is ook ideaal voor het stimuleren van fantasierijk spel. Uw kind kan allerlei avonturen beleven met Pikachu aan zijn zijde. Niet te vergeten dat dit pluchen speelgoed ook een uitstekende decoratie is voor de kamer van uw kind. Het tovert zeker een glimlach op het gezicht van uw kind telkens als die het ziet.

Ontdek onze pokemon knuffel collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle? De namen die een hele generatie kent… Als u ook fan of nostalgisch bent van het pokemon-universum, ontdek dan onze volledige collectie pokemon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Geel, Zwart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans