-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Beige bier pluche liefde – knuffel

24,90 

Dit is het beige liefdesbeertje, dat schattig is! Deze teddybeer houdt van 14 februari, de dag waarop iedereen, minstens één keer per jaar, de liefde voor zijn geliefde kan vertegenwoordigen!

De Beige Liefdesbeer is een schoon en opgeruimd vel papier waarmee u uw kleding kunt maken. Het is gemaakt van beige pluche met beige goud, een beige vlek en een rozige kleur in de huid. Zijn haar is glanzend en hij heeft een zeer goede structuur. Deze vloer is perfect voor kleine momenten van plezier. Het is machinevriendelijk en na gebruik geschikt voor kinderen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Beige liefdesbeer pluche Valentijnsdag 87aa0330980ddad2f9e66f: 33cm

Beige beer pluche liefde

Met de beige liefdesbeer pluche kan iedereen zijn liefde verklaren aan de persoon van wie hij houdt! Dit is een schattig symbool van liefde! Teddyberen behoren tot de beste metgezellen, ze zijn schattig en tegelijkertijd zeer beschermend. Daarom zijn teddyberen zo dierbaar voor kinderen. Hun zachtheid en warmte zijn een bron van troost en geluk voor de kleintjes. Kinderen spelen er graag mee, knuffelen ermee en vallen ermee in slaap. Deze teddyberen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voelen zeer zacht aan. Ze zijn gevuld met polyethyleen en katoenen microkorrels. De microkorrels zijn zeer licht en maken geen geluid. Ze geven het pluche een zacht en warm gevoel. De teddyberen zijn gemakkelijk schoon te maken, gewoon onder heet water houden en aan de lucht laten drogen.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

33cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton