-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Bruine teddybeer met strik – knuffel

24,90 

Hier is de bruine knoopbeer pluche, die erg zacht maar ook te schattig is! Deze teddybeer is een geweldig cadeau om te geven aan mensen die willen kunnen doen wat ze willen!

Brown Bow Bear Plush is een geweldige teddybeer met een miezerige streep op het hoofd. Zijn jas is schoon en netjes, en hij is uitgerust met microfoons die hem comfortabel vasthouden. Hij is perfect voor kinderen van alle leeftijden en is een goede keuze voor een speciale maaltijd of een tussendoortje.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Bruine pluche beer boog Valentijnsdag Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 33cm

Bruine teddybeer met strik

De bruine teddybeerstrik is zo schattig! Hij is vol vreugde, wat je kunt zien aan zijn kleine glimlach, maar ook vol zachtheid en liefde! Deze teddybeer is erg knuffelbaar en zou een geweldige metgezel zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ook ideaal als geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of Valentijnsdag.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

33cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton