-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Teddybeer reed rozen – knuffel

45,90 

De rodeo is echt leuk! Met deze praktische kleuren kunt u zien wat u hebt gedaan! Als u een geschenk zoekt om te verkopen of om uw partner te ontmoeten, moet u niet aarzelen om de persoon die het geschenk koopt te vragen om het aan u te geven!

Dit pakket is perfect voor mensen die alles willen ontvangen wat leuk is! Deze teddybeer is zeer goed gemaakt en heeft een praktische, warme uitstraling met rozige accenten. De sterke, donkere kleur en de charmante glinstering geven deze stof een sterke uitdrukking. De teddyberen zijn een goed voorbeeld van het soort werk dat gedaan kan worden, en dit is geen excuus!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Rode rozen pluche beer Valentijnspluche Materiaal: Katoen

Teddybeer rode rozen

De rode rozenbeer is een schattig cadeau voor Valentijnsdag! Het vertegenwoordigt de liefde die u hebt voor de persoon aan wie u het geeft, die het kan gebruiken als decoratie in hun huis en hen kan herinneren aan uw liefde! Dit prachtige pluche is ongeveer 30 cm hoog en gemaakt van zachte roze stof. De teddyberen zullen zeker het favoriete knuffeldier van uw kind worden!

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

40cm