-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Onder ons rood pluche – knuffel

19,90 29,90 

Hier is de rode onder ons pluche, die graag speelt! Ze houdt ervan om te onderzoeken, om de spelers aan het twijfelen te brengen om het spel te winnen!

De rode ons pluche is een hoogwaardige pluche gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is zeer sterk en heeft veel texturen voor een realistisch effect. Het is de perfecte vorm voor kinderen en jongeren, waar het perfect voor mij is om te breien of om bij u thuis te gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Red Among Us Pluche Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Onder ons rood pluche

De rode Among Us pluche is zo leuk! Ze houdt ervan om vrienden te maken, maar ook om de vijanden om haar heen te ontdekken in het spel! De rode Among Us pluche is een hoge kwaliteit pluche speelgoed geïnspireerd op de hit video game Among Us. De details zijn nauwkeurig en het eindresultaat is superschattig! De rode onder ons pluche is zacht en perfect voor kinderen van alle leeftijden. De afmetingen zijn 30 cm hoog. Deze pluche is perfect voor elke fan onder ons.

Alle favoriete personages uit Among Us zijn te vinden op onze site

Ontdek onze collectie knuffels van het spel Among Us, dat een wereldwijd succes is! Hier is een pluche dat fans van dit spel zal bevallen!
Reversible Blauw Groen Pluche Among Us Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe