-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Jessie Brawl Sterren – knuffel

24,90 

Ontdek onze ongelooflijke en unieke pluche Jessie Brawl Stars, ze is erg slim en heeft verschillende aanvallen in het spel. Jessie is een knutselaar, ze bouwt torentjes die veel schade toebrengen aan haar tegenstanders.

Op zoek naar een unieke, leuke en knuffelbare knuffel voor je kleintje? Zoek niet verder dan de Jessie Brawl Stars pluche! Deze schattige pluche voelt zacht aan en is voorzien van de iconische Jessie uit het populaire spel Brawl Stars. Met een hoogte van 23 cm is deze knuffel perfect voor kinderen van alle leeftijden.

 

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Jessie Brawl Stars pluche knuffel Brawl Stars pluche knuffel Videogame a7796c561c033735a2eb6c: Oranje

Een zeer interessant personage

Jessie is een zeer interessant personage vanwege haar eigenschappen en vaardigheden, haar aanval is een elektrische bol die stuitert tussen vijanden.

Als je een fan bent van het Brawl Stars universum, zul je deze Jessie pluche geweldig vinden om je collectie compleet te maken.

Brawl Stars knuffel collectie

Ben jij ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op avontuur.

Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Orange

Materiaal

Katoen

Size

23cm