-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Link pluche zwaard en schild – knuffel

25,90 

Dit is het personage Link uit de Zelda videowereld. Als u in de wereld van Zelda bent, kunt u dit praktische en glamoureuze beeld zien. Leg een verband tussen het beeld en de afbeelding! Deze set is een echte eye-opener, zodat uw kind kan zien wat hij of zij doet! Uw kind kan deze set gebruiken. Bestel uw nieuwe pluche link zwaard en schild vandaag nog!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Link pluche zwaard en schild Zelda pluche videogame a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Groen

Link

Ga een fantastische wereld binnen en help Link met uw kleding en kleren de crashes van de wereld te voorkomen. Dit is perfect voor kinderen van Zelda of voor degenen die met een beetje geluk willen spelen. De hoes en het patroon zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind veilig is tijdens het spellen. Link’s pluche zwaard en schild is een geweldig cadeau voor uw kind! U kunt kiezen voor dit praktische speelgoed!

Zelda pluche collectie

Zorg voor de juiste informatie over uw favoriete Zelda-held. Activeer je driekracht door een van deze prachtige Zelda pluche’s aan te schaffen. Koppel u aan uw favoriete spellen.
Zelda pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel, Groen

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans

Taille

29cm