-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Onder ons turquoise pluche – knuffel

19,90 29,90 

Dit is de turquoise Among Us pluche, die openstaat voor nieuwe vriendschappen! Zo kunnen jullie allemaal deel uitmaken van een team dat net zo goed is als de bedrieger!

Deze glanzende turquoise Among Us pluche is de perfecte speelplaats voor kinderen die naar het Among Us videopark willen! Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer comfortabel in gebruik is. Onder Ons pluche speelgoed staat bekend om zijn trouw aan de personages in het spel, en deze is niet anders! Deze pluche is ongeveer 30 cm hoog, waardoor hij perfect is voor kinderen en jongeren. Kinderen kunnen met dit kleine en gevormde speelgoed spelen, maar u moet niet vergeten het mee te nemen!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Onder Ons Pluche Turquoise Onder Ons Pluche Videogame 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Onder ons turquoise pluche

De turquoise Among Us pluche is vol vreugde! Het zal uw kind overal volgen en hem helpen het spel te winnen! Deze zachte pluche zal zeker elke Among Us fan blij maken! Gemaakt van hoogwaardige zachte stof, voelt dit pluche uiterst zacht aan en is aangenaam om mee te knuffelen. De zorgvuldige detaillering van het personage is tot in de perfectie vastgelegd, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke Among Us-collectie. Dit pluche zal een geweldige metgezel zijn voor rust en ontspanning, en zal het humeur van iedereen die het ontvangt opvrolijken!

Alle favoriete personages uit Among Us zijn te vinden op onze site

Ontdek onze collectie knuffels van het spel Among Us, dat een wereldwijd succes is! Hier is een pluche dat fans van dit spel zal bevallen!
Reversible Blauw Groen Pluche Among Us Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe