-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Minecraft spin pluche – knuffel

14,90 

Houdt u uw soort van het videospel Minecraft? U kunt hiervoor kiezen. Dit is een geweldige manier om de favoriete video van uw kind een deel van uw leven te maken. Wilt u een cadeau geven aan de kleine gamer in uw leven? Vergeet dan niet deze geweldige Minecraft spin pluche! Met zijn diameter van 22 cm is deze spin perfect voor brouwen, speleologie en het maken van een sterke slapper of speleoloog. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze draaiende pluche ontworpen om gemakkelijk te hanteren en heeft vele nuttige details die de populaire fan van het videospel zullen helpen genieten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minecraft Spider Pluche Minecraft Pluche Video Game a7796c561c033735a2eb6c: Zwart

Minecraft spin

Spinnen kunnen muren beklimmen en zijn gevaarlijk voor de speler als er meerdere zijn. Pak deze en geef hem aan een Minecraft-fan. Gemaakt van zachte en knuffelbare materialen, zal de Minecraft Spider Plush zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden. Bevestig het aan hun rugzak of sleutels en laat ze hun Minecraft-trots tonen aan al hun vrienden.

100% minecraft pluche collectie

U kunt uw favoriete videospel minecraft gebruiken om uw eigen collectie te maken. Is uw soort creatie een goede op deze site? Geef hem een geweldige verrassing met een minecraft pluche.
Minecraft pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Zwart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm