-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Minecraft koe pluche – knuffel

15,90 

Wilt u deel uitmaken van het videospel Minecraft? U kunt dat doen. Een grote en spannende reis in de wereld, in de wildernis.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minecraft Koe Pluche Minecraft Pluche Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Een korrelige koeienpluche voor Minecraft-fans

Wilt u Minecraft spelen? Dan is dit het juiste adres voor hem! Dit is de juiste manier om Minecraft te spelen. Koeien zijn, net als varkens en schapen, ongevaarlijke dieren in dit videospel. Wanneer u het spel hebt gemaakt, zult u er veel vinden. Deze spelers zullen in kuddes kunnen spelen. In Minecraft kunt u een hulk zijn voor de spelers. Ze moeten dingen kunnen laten gebeuren. Maar een koe kan ook worden gebruikt om verf en harnas te maken. Daarom moet u niets kunnen veranderen. Deze Pixel koe pluche is een geweldig cadeau voor Minecraft geeks. Het kan een geweldige aanvulling zijn op uw Minecraft-collectie of andere spellen. Een Minecraft-koeienpluche om met uw kind te spelen U kunt dit nieuwe Minecraft-spel gebruiken om uw kind te helpen. U kunt uw vaardigheden gebruiken om met uw kind in de speeltuin te spelen. Ze zullen elkaars gezicht in detail kunnen zien. Tijdens de laatste dag zullen ze hun huis kunnen zien als een voorbeeld van wat ze kunnen doen en ze zullen het met vertrouwen kunnen doen. Nog meer dan anders kan deze kleine koeienpluche inderdaad uw beste vriend zijn. Hij kan ook een goede vriend zijn voor anderen. Deze enorme Minecraft-koe moet worden gebruikt om hem te beschermen. Hij moet voor zichzelf zorgen met het juiste gereedschap. Met deze originele koeienpluche kan het niet misgaan. Hij zal een nieuwe vriend krijgen die trouw is en hem nooit zal verlaten. De baby zal dit minispeeltje op elke gewenste manier kunnen gebruiken. Dankzij hun goede gezondheid heeft uw baby een goede kans om eraan te wennen. Hij kan veel veranderingen aanbrengen met dit speelgoed. Minecraft koe pluche: het beste cadeau voor fans van het spel! Deze originele koeienpluche zal Minecraft-fans niet vervelen. Het is een geschenk dat u kunt gebruiken voor uw volgende wedstrijd. Als een Minecraft-fan een cadeau wil maken, dan is dit het perfecte cadeau. Hij is 22 cm hoog en is geschikt voor kinderen van 2 tot 15 jaar. U kunt ook speelgoed maken voor andere mensen. Als u een Minecraft-fan bent, is dit spel een geweldige manier om te leren. Bestel het op Ma-peluche.fr om te profiteren van een betaalbare prijs en gratis levering vanaf 40 euro aankoop.

100% minecraft pluche collectie

U kunt uw favoriete videospel minecraft gebruiken om uw eigen collectie te maken. Is uw soort creatie een goede op deze site? Geef hem een geweldige verrassing met een minecraft pluche.
Minecraft pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm