-10%Code SPG10 tot 26/06/2024
OOnweerstaanbaar aanbod!

El Primo Brawl Stars pluche – knuffel

Oorspronkelijke prijs was: 29,90 €.Huidige prijs is: 19,90 €.

-33%

Is uw kind een fan van de prachtige Brawl Stars video? Dan moet u weten over de ongelooflijke El Primo Brawl Stars. Een van de grootste Brawlers, de worstelaar die zijn sterke handen gebruikt. El Primo’s eerste gadget, “Suplex Supplement”, grijpt onmiddellijk de dichtstbijzijnde vijand en gooit hem achter zich aan

Als uw soort fan is van dit spel, zal zij heel blij zijn met het pluchen speelgoed in de vorm van hun held.

Deze glanzende Brawl Stars personage is ook een goede keuze als pluchen knuffel! El Primo is de eerste Brawl Stars worstelaar die nu wordt gepromoot als pluche, en die gezien zal worden door fans van de serie. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van geheugenelementen, waardoor hij zeer comfortabel zit. De El Primo is een geweldig cadeau voor Brawl Stars fans, en is ook perfect voor andere fans.

eXCLUSIEVE AANBIEDING: Totaal -33% na de vlucht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
El Primo Brawl Stars pluche knuffel Brawl Stars pluche knuffel Videogame 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

El Primo de Almachtige!

El Primo is het personage dat alle worstelgrepen kent om de avonturen van uw favoriete videogame voort te zetten. Hij valt aan met een reeks korteafstandsstoten die hoge totale schade toebrengen. Een originele pluche om toe te voegen aan uw Brawl Stars pluche collectie.

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériau

Coton

Kleur

Geel