-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Minecraft schapen pluche – knuffel

15,90 

Houdt u uw soort van het videospel Minecraft? Ik moet dit probleempje oplossen. Een bijzonder schema dat hij altijd kan gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minecraft schapen pluche Minecraft pluche Video Game Materiaal: Katoen

Een Minecraft schapen pluche om fans van het videospel te plezieren

Speelt uw kind veel Minecraft? Dan is deze schapenpluche voor hem gemaakt! Het is een nogal ongewone pluche, zowel in zijn vorm als in zijn korrelige ontwerp. Maar het roept wel iets op bij Minecraft-spelers. In het videospel is het schaap een passief wezen. Het zwerft rond zonder een bepaald doel voor ogen. Het Minecraft-schaap bestaat slechts om drie redenen: om te worden grootgebracht, om te worden geschoren en om te worden opgegeten. Dit dier kan namelijk wol en vlees geven aan de spelers. Dus als u Minecraft speelt, zal het nuttig voor u zijn. En het zal ook in het echte leven van pas komen met dit schattige Minecraft schaap pluche. Minecraft schaap pluche: een ultra-zachte speelkameraad voor kinderen Minecraft-spelers zullen gemakkelijk verliefd worden op deze schattige Minecraft-pluche. Door het pixelachtige ontwerp ziet het er een beetje vreemd uit. Maar het is nog steeds schattig, zacht en teder. Uw baby zal zeker graag spelen met dit schattige wezentje van 22 cm. Omdat het gemaakt is van katoen, is het veilig om mee te knuffelen. Bovendien is dit lieve pluchen schaapje er dol op. Hij ontvangt graag liefde en tederheid. In ruil daarvoor krijgt uw baby er ook wat van mee. Dit pluche schaap voor kinderen vergezelt uw baby in zijn slaap. Het zal hem zachtheid en comfort geven en hem helpen in slaap te vallen. Kortom, deze minecraft pluche zal meer zijn dan een simpel speeltje of speelkameraadje voor uw kind, het zal hem ook gezelschap houden tijdens zijn dutje. Het is geschikt voor een baby en/of kind van 2 tot 15 jaar. Een pluche schaap voor een slaapkamer in Minecraft-stijl Wilt u de kamer van uw kind in Minecraft-stijl inrichten? Dit schattige pluche schaap helpt u daarbij. Hoe doet u dat? Door eenvoudigweg te dienen als decoratief accessoire in de kamer. Met zijn grootte van 15 cm kan deze Minecraft-pluche gemakkelijk op een tafel of een meubelstuk worden geplaatst. U kunt het ook op het bed leggen. Dus, naast het versieren van de kamer, zal de minecraft schapen pluche ook fungeren als een dutje metgezel voor uw kleintje. Uw baby zal er dol op zijn! Minecraft schapen pluche: het ideale verjaardagscadeau voor uw kind Speelt uw kind regelmatig Minecraft? Waarom maakt u ze niet blij met deze schattige schapenpluche? Dus na een spelletje op zijn mobiel of computer kan hij het avontuur voortzetten door met het pluchen schaap in zijn kamer te spelen. Maar pas op dat u hem niet scheert of opeet zoals in het spel. Laat u zich verleiden door het idee? Vind dit product tegen een geweldige prijs op Ma-peluche.fr. U kunt ook ander Minecraft pluche speelgoed vinden in de online winkel.

100% minecraft pluche collectie

Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met uw favoriete videogame minecraft. Is uw kind een creatieveling die dol is op dit bouwspel? Geef hem een geweldige verrassing met een minecraft pluche.
Minecraft pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm