-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Shelly Brawl Stars pluche – knuffel

29,90 

Ontdek onze geweldige Shelly Brawl Stars pluche rechtstreeks uit het videospel Brawl Stars is Shelly, een van de gewone Brawlers in het spel. Een originele pluche van de shotgun brawler.

Uw kind kan het pistool altijd gebruiken voor meer actie!

Shelly pluche is de officiële personificatie van de videospelster Brawl Stars. Dit speciale speelgoed is gemaakt van fijne en regenachtige materialen en is zeer duurzaam. Het heeft een uniek ontwerp met realistische details die het perfect maken voor kinderen. Er is ook een transparante bal met het Brawl Stars logo. Kinderen kunnen met deze bal spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Shelly Brawl Stars pluche knuffel Brawl Stars pluche knuffel Videogame 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

De super pluche Shelly!

Een geweldige Shelly-pluche van de gevreesde schutter, om de avonturen van uw favoriete videogame op een zachte manier voort te zetten. Haar jachtgeweer brengt meer schade toe en ze staat dicht bij haar doel, waardoor ze uitstekend geschikt is voor korte gevechten. Verzamel de Brawl Stars plushies en maak indruk op je vrienden.

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériau

Flanelle

Kleur

Violet