-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Link Majora’s Masker pluche – knuffel

29,90 

Dit is de Link personage uit het Zelda Majora’s Mask videospel. Hij is de Link personage die wordt vastgehouden door Majora’s Mask. Dit is een geweldige manier om uw favoriete personage te leren kennen. Maak kennis met de Link Majora’s Mask pluche! Dit luchtige spel is perfect voor elke soort The Legend of Zelda-reeks. Link is prachtig vormgegeven en heeft vele details zoals zijn iconische grote hoofdtooi, muts en opvallende elfen. Hij meet ongeveer 30 cm, waarbij het perfecte formaat heeft om mee te knuffelen of mee te pronken. Bovendien kunt u met zijn afneembare masker allerlei leuke uitdrukkingen creëren. Als u een hardcore fan bent van de serie of een nettofan, kunt u dit mooie en gemakkelijk te gebruiken linkblad gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Link Majora's Mask Pluche Zelda Pluche Video Game a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Groen

Link Majora Masker

De Majora Masker is een betrouwbaar instrument met veel krachten, het is de 25e masker. Met dit praktische masker en zijn accessoire kunt u deelnemen aan uw favoriete activiteiten.

Zelda pluche collectie

Zorg voor de juiste informatie over uw favoriete Zelda-held. Activeer je driekracht door een van deze prachtige Zelda pluche’s aan te schaffen. Koppel u aan uw favoriete spellen.
Zelda pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel, Groen

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans

Taille

31cm