-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Doodsbang Luigi pluche – knuffel

26,90 

Luigi, de vriend van Mario, neemt zijn taak met groot enthousiasme over. In deze situatie is Luigi de enige die de andere kant kan helpen. Maar Mario is er altijd om hem tegemoet te komen. De rest van de vergadering zal een uitdaging zijn voor uw gezin.

Deze Luigi is een echt probleem! Hij lijkt klaar voor elk gevaar en staat klaar om elk moment weg te rennen. Zijn ogen staan open van angst en zijn wereld ligt open, ook al is dat niet zo. Hun wapens worden gebruikt, en ze mogen niet meer gezien worden. Dit is een geweldige kans voor fans van Mario videogames die graag veel humor in hun collectie willen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Doodsbang Luigi pluche Mario pluche Materiaal: Katoen

Beste vriend

Luigi is zo bang dat uw kind hem graag zal knuffelen om hem te troosten. Uw kind wordt zijn beste vriend. Deze hoogwaardige pluche knuffel is een exacte replica van het doodsbange Luigi personage uit het Mario Party 10 videospel. Luigi’s overdreven ogen en open mond van verbijstering zijn perfect om de essentie van terreur te vangen! Het pluche is gemaakt van zachte en soepele materialen, waardoor het ideaal is om mee te knuffelen. Hij is ongeveer 18 cm hoog, een perfect formaat voor kinderen en volwassenen.

Mario pluche collectie

Bent u ook een fan van het Mario-universum? Vind al onze Mario, Luigi, Boser en Prinses Peach pluche speelgoed. Beleef nieuwe avonturen met uw favoriete held door hem rechtstreeks in uw leven te brengen. Het perfecte cadeau voor fans.
Mario pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

>2 ans

Taille

18cm