-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grijze eenhoorn walvis pluche – knuffel

19,90 29,90 

Het is zo makkelijk als een vogel en zo hard als een walvis! Kies voor de eenhoorn walvis pluche die u een moment zal troosten. Dit unieke type toiletpapier is een uitstekende keuze voor uw keuken. U kunt dit zeer fijne pluisje altijd gebruiken om uw haar mooi en zacht te maken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grijze Eenhoorn Pluche Walvis Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Grijs

Een walvis altijd in een goed humeur

De mooie eenhoornige walvis is een verstokte zwemmer; een zwiep van zijn staart en een paar flappen van zijn vinnen volstaan om de zee op te gaan! Want waar ze het meest van houdt, is uitgaan en plezier maken en de zeebodem verkennen. Onze grijze eenhoornwalvis is de perfecte knuffelpartner voor uw kind. Deze knuffel is gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen en heeft een schattig eenhoornontwerp. Houd het in de gaten!

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht in vele verhalen en legenden. Of uw kind nu lekker ligt te lezen of een dutje doet, deze grijze eenhoornwalvis zal hem of haar gezelschap houden.

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Grijs

Tranche d'âge

>3ans

Matériaux

Coton