-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Oranje vos pluche hond – knuffel

29,90 

Deze prachtige oranje pluche vos is een uitstekend materiaal, dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen het weer. Dit prachtige speelgoed is perfect voor breien en speleologie, en wordt de nieuwe beste vriend van uw kind. Gemaakt van zachte en comfortabele materialen, zorgt deze vos zeker voor urenlang comfort en plezier.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Oranje pluche hond vos schattige pluche dieren pluche vos 87aa0330980ddad2f9e66f: 28cm

Hond vos pluche

Schattig bolletje bont van 28 cm om te adopteren! De vos is zeer sluw, de streken die hij uithaalt met mensen en andere bosdieren hebben hem zeer beroemd gemaakt. Deze oranje vos pluche hond is te schattig voor woorden! Hij is perfect om mee te knuffelen en zou een geweldige aanvulling zijn op de speelgoedcollectie van elk kind. Hij brengt zeker een glimlach op uw gezicht elke keer dat u hem ziet.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar bovenal is het een heel schattig dier. Het perfecte speelgoed!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

28cm

Kleur

Orange

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

> 3 ans