-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Slapende grijze tabby pluche – knuffel

47,90 

Deze slapende groene tabby kat pluche zal uw soort opvallen, hij of zij wil het als huisdier. Deze slapende kat aaien en lieve woordjes in zijn oren fluisteren zal hem/haar erg gelukkig maken.

Deze slanke tabby kat is ideaal voor momenten van roest en vermoeidheid. Het is perfect geschikt voor gebruik in de keuken. Deze fijne tabby zit met zijn ingenomen haar vast aan het tapijt. Zijn dichte, zijdeachtige vacht voelt aangenaam aan, waardoor deze grijze tabby bijzonder populair is bij kinderen. Jong en oud zullen de drang om hem te knuffelen niet kunnen weerstaan voor een moment van puur geluk!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Slapende groene tabby pluche kat Leeftijdscategorie: > 2 jaar

Een schattige kat

Deze kleine kat is zo schattig dat uw dochter of zoon het bed met hem wil delen. Hij of zij zal veel plezier beleven aan het aaien van deze kat, en hem of haar helpen in slaap te vallen. Deze grijze tabby kat pluche is zeer zacht en knuffelbaar! Het is perfect om mee te knuffelen of in slaap te vallen. Het heeft een mooi tabby ontwerp en is ongeveer 30 cm hoog.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 2 ans

Matériaux

Coton

Taille

11cmx30cm