-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Knuffelkat met gekleurde ogen – knuffel

19,90 

U kunt uw kinderen helpen met dit spel, een geweldige manier om ze op weg te helpen met technologie! Als u nu begint te spelen, zult u op uw hoede zijn!

Dit ultrazachte speelgoed is het perfecte materiaal voor kinderen en jongeren! Met zijn sterke, kleurrijke uiterlijk mag u dit delicate materiaal niet missen. Dit is de enige manier om het beste uit een grote kat te halen. Het is ook belangrijk om het materiaal uit de machine te verwijderen. Dankzij het compacte ontwerp kunt u het gebruiken in een hoop of een tas, zodat u het gemakkelijker kunt gebruiken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kitten pluche met gekleurde ogen Kitten pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 24cm

De beste vriend van kinderen

Dit pluchen katje zal de beste vriend van uw kind zijn en zal hem helpen zijn angsten te overwinnen tijdens het slapen. Pluche kitten met kleurrijke ogen is een schattige kleine pluche kat met echt expressieve ogen. Deze charmante kleine katachtige is bedekt met een zachte, zijdeachtige vacht, waardoor hij zeer aangenaam is om aan te raken. Zijn prachtige gekleurde ogen zijn boeiend en brengen zijn schattige kattengezicht tot leven. Dankzij de rubberen kussentjes op zijn poten kan hij zelfstandig staan, wat hem nog vertederender maakt. Het pluche katje met kleurrijke ogen is een perfecte metgezel voor kinderen en volwassenen, want het is zacht, aanhankelijk en erg leuk.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte is het dier in staat onze stress te detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert..

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

24cm

Kleur

Zwart

Matériau

Coton