-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Knuffelkat pluche – knuffel

24,90 

Kinderen moeten leren spelen, maar ze moeten ook leren spelen omdat ze moeten leren spelen. Daarom bieden wij u een praktische oplossing om het werk van uw kinderen aangenamer te maken! Dit is het beste alternatief en helpt kinderen te groeien.

De deken is gemaakt van plastic en plastic folie, met een verband op de deken dat kan worden verwijderd of in een dekenkist kan worden geplaatst. Het is perfect voor kinderen en jongeren die willen eten!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche knuffelkitten 87aa0330980ddad2f9e66f: 24cm

Een uitstekende metgezel

Maak uw kinderen blij met dit pluchen katje, een geweldige metgezel om mee te spelen en te slapen. Dankzij zijn kleine formaat kan hij uw kinderen overal vergezellen! Heeft u behoefte aan een zacht en knuffelig gezelschap? Dan is de knuffelbare pluche kat iets voor u! Behalve dat het ontzettend schattig is en knipoogt, is het gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Breng uw nieuwe vriend vandaag nog mee naar huis!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte is het dier in staat om onze stress te detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert..

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

24cm

Kleur

Geel

Matériau

Coton