-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige pluche kat met kant – knuffel

24,90 

Laten we eens kijken naar het katje! Dit katje zit in onze collectie en is erg populair bij kinderen! Maar deze kit betekent niet dat uw kinderen, neefjes of andere kinderen gewond zullen raken!

Het synthetische karakter van de geschenken heeft een sterk positief effect. De kwaliteit van het materiaal is hoog en de details zijn zeer duidelijk, inclusief de roze kant. De details zijn perfect voor degenen die het goed willen doen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattig kitten pluche met kant Kitten pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 24cm

Strikje

Dit pluche katje is verwerkt met een strikje waardoor het een stijlvolle en unieke kat is, kinderen zijn er dol op! Heeft u ooit zo’n schattig katje gezien? Met zijn kleurrijke kant en ondeugende blik is het onmogelijk om niet voor deze kleine pluche te vallen! Het is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een nieuw huisdier, maar ook voor volwassenen die een kitten willen adopteren zonder al het gedoe van onderhoud. Ultra zacht, dit kitten pluche zal hen veel tederheid brengen en zal snel hun beste vriend worden!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte is het dier in staat om onze stress te detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert..

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

24cm

Kleur

Grijs

Matériau

Coton