-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Beige konijnenpluche – knuffel

19,90 44,90 

Dit is de beige konijnenpluche, die geweldig is voor kinderen! U kunt met ze praten, ze laten weten wat ze doen en ze een goed gevoel over zichzelf geven! Uw kind kan dit speelgoed bij al zijn activiteiten gebruiken!

De beige messen (~12 cm, met lestring) zijn gemaakt van brouwerijhout en zijn handgemaakt in een neutrale kleur voor een subtiele uitstraling in uw huis. De messen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die praktisch in gebruik zijn. Deze artikelen zijn perfect als geschenk voor vrienden en familie. De messen hebben een mooie, strakke uitstraling en zijn perfect voor mij om te gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Konijn Pluche Beige Konijn Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|42cm|58cm

Beige konijnenpluche

De beige konijnenpluche is erg grappig! Hij maakt graag grapjes, vermaakt de galerij en maakt mensen blij! Beige konijnenpluche, gemaakt in Frankrijk. Dit konijn is gemaakt van een zachte katoenen stof met een polyester voering, waardoor het zeer zacht aanvoelt. Ze zijn gevuld met polyesterwatten en zijn pluche is zeer licht. Zijn ogen en neus zijn van zwarte stof.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe