-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Konijn pluche grijze haas – knuffel

19,90 44,90 

Dit is de grijze konijnenpluche, die zo gemakkelijk te hanteren is! Deze pluche houdan om het bos in te gaan om de wereld te ontdekken, en wat hij het liefste doet is racen met andere dieren!

De beste manier voor uw kind om te genieten van een goede maaltijd is een goede maaltijd. Gemaakt van zachte pluche stof, heeft ons konijntje holdere zwarte ogen en een brutale uitdrukking op haar gezicht. De punctuele wanden van de doos zijn gemaakt van een elastisch materiaal, dat in alle richtingen kan worden gebruikt. De wanden van de vloer zijn altijd ontworpen om een realistische oplossing te bieden.

De duurzame vorm van de gipsplaat is bedekt met een lange, slanke laag die ook zeer breed is. Het slanke potenium van de konijn wordt gebruikt in kleine containers die 100% geplastificeerd zijn.

Perfect om te rollen en te vergroenen, dit is een geweldig idee voor uw kind om voor zichzelf te zorgen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grijs konijnenpluche op een tafel voor een meubelstuk

Konijn pluche grijze haas

Het grijze konijnenpluche is zo schattig! Kijk, ze reikt naar je uit voor dikke knuffels! Koop dit prachtige grijze en witte pluche konijn. Het is zacht, pluizig en zal een geweldige partner zijn voor uw spelletjes of een leuke decoratie in uw kamer. Dit pluche is gemaakt van polyester en is ongeveer 58 cm hoog.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe