-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Kawaii beige konijn pluche – knuffel

14,90 

Hier is de beige konijn pluche Kawaii, die vele activiteiten biedt! Ze hebben veel activiteiten, maar ook sport, muziek… Ze doen al het mogelijke en zorgen ervoor dat de armen van de kinderen altijd klaar zijn voor actie!

Er zit veel kracht en sterkte in dit beige, schattige plaatje. De gezichten van de kinderen zijn heel helder, glanzend en heel grappig. Kinderen kunnen ze zelfstandig gebruiken, want ze zijn heel gemakkelijk te hanteren en ze zullen er veel plezier aan beleven.

Kawaii knuffels zijn ook erg populair bij volwassenen omdat ze hen aan hun kindertijd doen denken. Ze zijn een symbool van vrede en vriendschap, en kunnen door anderen als zeer aantrekkelijk worden gezien. Dit schattige kitje is erg populair en is perfect om de draak mee te steken.

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bedekt met microcorrectie voor maximaal comfort. Kinderen en jongeren kunnen deze schone en nette matras gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze Konijn Pluche Kawaii Konijn Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Beige liggend konijn van pluche

Het beige konijn is dynamisch en houdt van kinderen! Ze vindt het vooral leuk om ze veel grappige activiteiten te laten ontdekken om ze blij te maken en te laten lachen!

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Tranche d'age

> 3 ans