-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluche konijnenmuts bier – knuffel

19,90 59,90 

Hier is de bonnet bunny bear pluche, die zo mooi en zacht is dat je niet anders kunt dan hem dikke knuffels geven! Niet op, deze pluche maakt graag de hele dag grapjes om de galerij te vermaken!

Dit is de perfecte manier voor kinderen van alle leeftijden om te leren. Het is een geweldige manier om elkaar te leren kennen. Kinderen kunnen met dit speelgoed spelen en beginnen te spelen. Het is gemaakt van sterk materiaal en kan worden opgeborgen in de machine, waar het gemakkelijk kan worden verwijderd.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Konijnen Bonnet Beer Pluche Konijn Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|40cm|50cm|60cm

Pluche konijnenmuts beer

De bonnet bunny beer pluche is een echte traktatie! Met zijn kleine gezichtje en zijn ondeugende blik is het onmogelijk om niet voor zijn charme te vallen! Dit schattige pluchen konijntje zal de perfecte aanvulling zijn op elke knuffeldierenverzameling! Hij heeft een zacht, knuffelig lichaam en een schattig konijnengezicht dat zeker een glimlach op het gezicht van elk kind zal toveren. Dit konijntje zal zeker snel een favoriet worden bij elk kind of knuffeldierliefhebber!

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe