-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Roze muts konijn pluche – knuffel

19,90 59,90 

Gisteren is de roze muts konijn pluche, de grappige! U zult uw kinderen kunnen vermaken en hen een goed gevoel geven! Dit is een nieuwe vriend!

De goede dingen vallen mee en ze zijn ook heel goed. Ze hebben veel ronde ornamenten, zoals ik ze heb gezien, en een klein, normaal lichaam. Hun haar is roze, en ze hebben een sterk, expressief gezicht.

Ze bestaan uit dikke, dikke stof en hebben een doek dat bedekt is met rode blokken. Ze zijn perfect voor kinderen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Konijn Pluche Roze Bonnet Konijn Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|40cm|50cm|60cm

Pluche konijn met roze muts

Het roze muts konijntje is een grote knuffelfan! Ze is zo schattig met haar mooie kleur en haar gezellige jas! De roze muts is een schattige konijnenpluche met een kleine roze muts. Het is heerlijk en perfect voor knuffels en kusjes. Haar heldere ogen en lange zijdeachtige oren zijn onweerstaanbaar en ze is onmogelijk te weerstaan. Ze is een ideaal geschenk voor kinderen en volwassenen, en zal zeker in de smaak vallen bij iedereen die haar ontvangt.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe