-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Roze konijn pluche – knuffel

19,90 

Dit is het rosy pluche konijntje, dat erg mooi is! Dit speelgoed kan lang door kinderen worden gebruikt, en dankzij de lichte bus kunt u genieten van het grote aantal speeltjes!

Dit kleine, rozige pluche konijntje is perfect om mee te knuffelen en te spelen. Kinderen kunnen dit schone en opgeruimde speelgoed gebruiken en het is geweldig om mee te spelen. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en duigen, waardoor het comfortabel en gemakkelijk is om mee te spelen. Kinderen kunnen het gebruiken als speelgoed of als troostdoos. Dit roze speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen en jongeren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze konijn pluche pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 23cm

Roze konijn pluche

Het roze konijntje is zo zacht! Het is ook te schattig met zijn mooie roze kleur en zijn tedere uiterlijk! Deze pluche is op zoek naar een nieuwe vriend voor het leven! Het roze konijntje is een zacht en knuffelbaar pluchen speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gevuld met polystyreenbolletjes voor optimale zachtheid en flexibiliteit. Konijnen zijn een van de populairste knuffeldieren en zijn een geweldig gezelschap voor kinderen. Ze zijn perfect om mee te knuffelen en kunnen zelfs als kussen worden gebruikt. De roze konijnenpluchen zijn machinewasbaar en drogen snel.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

23cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe