-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Beige olifantenpluche – knuffel

19,90 

Deze beige voering is een goede vriend om uw kleine kind mee te verzorgen. Het is een zeer licht en luchtig materiaal. Hij is heel goed in staat om veel gewicht van zijn schouders te houden. Als u een klein cadeau zoekt voor een klein kind, mag u een aubergine niet vergeten! Dit is het beste en meest praktische geschenk dat u kunt geven! Uw kind moet dit eenvoudige en gebruiksvriendelijke speelgoed kunnen gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

schattige baby olifant

Deze schattige beige pluchen olifant is ook geschikt als pop, heeft de vorm van een zakdoek en troost baby bij al zijn eerste avonturen. Onze olifant is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om jarenlang te kunnen spelen. Hij is perfect om mee te knuffelen en is een geweldige metgezel voor uw kleintje. Deze olifant zal snel het favoriete speelgoed van uw kind worden!

Onze wijze en welwillende vriend

De olifant staat bekend om zijn ongelooflijke geheugen (hij zou records hebben gebroken in het spel Dr. Kawashima), zijn wijsheid en zijn lange levensduur. Hij zal voorspoed en goodwill brengen in de harten van de mensen met wie hij in contact komt. Ontdek onze hele collectie olifantenpluchen en u zult er helemaal weg van zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-12 mois

Size

25cm