-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pluche grijze militaire uil – knuffel

24,90 

Gisteren is de militaire grijze uil pluche, de pluche die zelfs zacht en knuffelbaar is als angstaanjagend bij de ondeugende kinderen! U bent nu vrij en veilig! Laat uw kind of een klein familielid dit praktische speelgoed niet gebruiken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Uil pluche grijs militair pluche Uil pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Pluche grijze militaire uil

De grijze militaire uil pluche is vol liefde! Zij houdt meer van kinderen dan wat dan ook in de wereld en brengt graag tijd met hen door! De legeruil heeft eindelijk een pluche! Nu hebt u de mogelijkheid om uw militaire patriottisme te tonen met een militaire uilenpluche. Deze uilenpluche is exclusief. Deze prachtige grijze militaire uil is perfect voor alle leeftijden en gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, vakantie of een bedankje, u zult nooit zonder excuses komen te zitten! Onze opgezette dieren worden met de grootste zorg met de hand gemaakt. De militaire uil is gemaakt van zacht pluche en is geschikt voor alle leeftijden.

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe