-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

TY uil pluche in paars – knuffel

14,90 

Deze schattige kleine TY pluche met zijn grote fel paarse ogen is zo schattig, hij wacht er gewoon op om de hele dag door uw kleine meid of jongen geknuffeld te worden of voor het slapen gaan. Voor jongeren en kinderen is dit de perfecte vriend! Met de juiste materialen zal het een hit zijn voor iedereen die het wil gebruiken. Met hun grote ogen en glanzende coatings is het beter om deze kleine eenheid niet te laten zien. Als bonus is het ook een geweldige decoratie voor de speelkamer van een kind.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
TY Kleurrijke Uil Pluche Paarse Uil Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Paars

De TY pluche is erg pluizig!

De paarse TY uil pluche is niet echt een ochtendmens, ze geniet liever van de avonden om plezier te maken en voor de baby te zorgen! Met zijn gedetailleerde uilenontwerp is deze pluche zeker een hit bij alle fans.

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Violet

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

15cm