-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Varkentje in gele trui – knuffel

29,90 

Gisteren is het varkentje gekleed in een grote trui, die heel moeilijk te zien is! Hij loopt heel goed rond, net als de koning, met zijn paraplu, want hij is geen inwoner! Hij is er ook heel goed in om u in het bos te houden en veel mensen bij u weg te houden!

Met zijn achterkant en vlakke oppervlak is dit een vriendelijke en gemoedelijke plek om te zijn. De pluche varken, die bestaat uit een grote trui, is gemaakt van een dikke en regenachtige stof met een sterk goudgehalte. Hij zit in een zeer dunne koker, waardoor hij een casual en lichte gebruiker is. De twintig elementen van de pluche worden zorgvuldig beheerd, zodat ze kunnen worden gebruikt in een hand of een deur. Deze stoel is een geweldig cadeau voor kinderen, kinderverzorgsters en anderen die de stoel moeten kunnen gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Varken gekleed in gele trui Pluche Varken Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Varkentje in gele trui

Het pluchen varken in een gele trui is een echte traktatie! Ze is erg vrolijk, brengt graag tijd door met kinderen en geeft ze dikke knuffels! Dit prachtige pluche varken is gekleed in een gele trui met capuchon en een grijze broek. Hij heeft blauwe ogen en oren met gaatjes. De knoppen op de jumper zijn van plastic. De vacht voelt zacht aan. Deze schattige pluche zal elk kind blij maken!

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton