-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Buzz Lightyear pluche knuffel – knuffel

15,90 

Dit speeltje is onze kosmonautenvriend Buzz Lightyear. Geniet van intergalactische avonturen met de Toy Story heldenpluche, tot in het oneindige en verder! De Buzz Lightyear Pluche is gemaakt van rijk, mooi materiaal en is het iconische personage van de populaire filmfranchise. Dit materiaal is perfect voor gebruik op de vloer, of als decoratie in de kinderkamer. De Buzz Lightyear Little Plush is ook een geweldige manier om het gedrag van een kind te leren kennen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Buzz Lightyear Pluche Toy Story Pluche Disney a7796c561c033735a2eb6c: Groen|Violet

Buzz Lightyear

Onze favoriete space ranger in een zachte en schattige pluche knuffel voor urenlang speelplezier met uw kind. Dit is de Buzz Lightyear-pluche die elk kind zal willen hebben! Het is zo zacht en knuffelbaar dat ze het niet meer willen loslaten. Plus, het heeft alle iconische kenmerken die Buzz Lightyear zo’n geliefd personage maken, zijn ruimtepak, vleugels en utility belt. Uw kind kan doen alsof hij met Buzz Lightyear vliegt en de kwaadaardige Keizer Zurg verslaat.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen, Violet

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

20cm