-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pluche slapende Teigetje – knuffel

27,90 

Een schattige pluche van onze vriend uit het blauwe droombos, Teigetje, die al heerlijk ligt te slapen. Uw kind zal graag dutten met zijn nieuwe Teigetje-pluche. Deze knuffel zou een favoriet moeten zijn. Als u uw kind wilt meenemen op reis of om een beslissing te nemen, is het Teigetje de perfecte keuze voor uw comfort en gemak.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Teigetje slapend pluche Winnie The Pooh pluche Disney a7796c561c033735a2eb6c: Oranje

Tigger

Een schattig en knuffelbaar tijgerjong dat alleen maar geknuffeld wil worden. Uw nieuwe beste vriend in het bos voor rustige, rustgevende dutjes. Met een opvallende gelijkenis met het originele personage zal deze Teigetje-pluche vreugde brengen aan elk kind dat hem ontvangt. Teigetje is een van de populairste en meest geliefde personages in de Winnie de Poeh-franchise. En nu kan uw kind zijn eigen Teigetje-pluche hebben! Dit schattige pluche is zacht en knuffelbaar, waardoor het de perfecte metgezel is voor het slapengaan van uw kleintje.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-12 mois

Size

18cm