-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokemon Eevee 20cm – knuffel

19,90 

Deze kleine, glanzende knuffel van 20 cm heeft de naam pokemon Eevee. Dit is de pokemon met de beste evolutie. Het is een zeer snelle pokemon met een zeer sterk karakter, waar wij ons voordeel mee kunnen doen. Bekijk alle pokemons en geef Eevee een plaatsje in uw verzameling. Introductie van de Eevee knuffel! Dit prachtige speelgoed is de nieuwe beste vriend van uw kind. Eevee is heel slim en gemakkelijk te hanteren. Uw kind zal dol zijn op zijn grote ogen en vriendelijke gezicht, hij zal er zeker veel plezier van hebben. En dan bent u weer blij voor uw kind!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Eevee

Een schattige Eevee knuffel met een bontkraag, zo leuk om de gekke pokemon avonturen thuis voort te zetten. Eevee is de perfecte knuffel voor uw kind! Hij is zacht, knuffelbaar en zal hem/haar urenlang plezier bezorgen! Eevee is ook een geweldige metgezel voor het slapen gaan. Uw kind zal het heerlijk vinden om ‘s nachts tegen Eevee aan te kruipen.

Ontdek onze pokemon Pluche collectie

Pikachu, harmander, Bulbasaur of Squirtle? De namen die een hele generatie markeerden… Als u ook fan of nostalgisch bent van het pokemon-universum, ontdek dan onze volledige collectie pokemon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-7 ans

Taille

20cm