-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Sylveon – knuffel

21,90 

Een knuffel pokemon Sylveon. Sylveon is de eerste evolutie van Eevee. Deze Sulveon knuffel past zonder twijfel in uw pokemon-collectie.

De Sylveon knuffelbeer is een zeer speciale knuffel in de vorm van Sylveon, uit de legendarische pokemon-serie. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer populair. Hij is ongeveer 25 cm hoog en is perfect voor kinderen en jongeren.

Pokédexen verschenen voor het eerse in de pokemon-serie, als draagbare elektronische apparaten waaronder informatie worden opgeslagen over de pokemon die de eigenaar heeft gezien of gevangen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Nymphali Plush Evoli Plush Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Roze

Sylveon

Sylveon is een fairy-type pokemon. Met zijn lintvormige antennes kan hij golven uitzenden die vijandigheid neutraliseren en een einde maken aan ruzies.

Ontdek onze pokemon pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle? De namen die een hele generatie kent… Als u ook fan of nostalgisch bent van het pokemon-universum, ontdek dan onze volledige collectie pokemon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

20cm