-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Omkeerbaar ei pluche Eevee – knuffel

34,90 

Deze delicate pellet is een pellet die te vinden is in Evoli. De kleine Pokémon die we moeten kennen om hem te kunnen gebruiken. Deze Evoli is een geweldige manier om uw ogen open te houden en uw geest te bevriezen in uw huis. Met zijn krachtige, sterke stem heeft hij veel macht en kan hij gebruikt worden. Zijn fijne goud en kleuren zijn expressief en laten de foto goed uitkomen. Dit pakket is ook uniek omdat het gemakkelijk te gebruiken is! Neem het van mij aan en je hebt een andere Evoli met een hele nieuwe reeks woorden en daden. Het is ook alsof je twee extra personages in één hebt! Kinderen kunnen met dit prachtige speelgoed spelen en genieten van de andere kant.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Evoli

Een zachte pluche van Evoli die uit haar ei komt. Een pluche dat een ravage aanricht met zijn vermogen om te transformeren. Meer verhalen en avonturen met deze omkeerbare pluche.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie kenmerkte… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans

Taille

30cm