-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokémon Palkia Pluche – knuffel

94,90 

Maak kennis met de gloednieuwe Pokémon Palkia pluche! Dit is de perfecte manier om in de collectie van de fan te komen.

Met zijn 50 cm is het de beste manier om uw vrienden te leren kennen. Palkia, een van de legendarische Pokémon, is een krachtige watersoort die kan worden gebruikt om de grond vrij te maken.

Palkia is een legendarische Pokémon van de derde generatie. Hij verscheen voor het eerst in het spel Pokémon Diamond en Pearl, waar hij een van de twee belangrijkste antagonisten was. Palkia is een zeer sterke watermens met een grote roze huid op haar lichaam. Zijn vader is een goede vader en hij heeft een lange, lange carrière.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een van de krachtigste in de hele serie

Maak kennis met de Pokémon Palkia Pluche!
Dit knuffelbare tekenfilmwezen is een legendarische Pokémon, en een van de krachtigste in de hele serie. Als watertype kan Palkia zelf de ruimte beheersen, waardoor het een geduchte tegenstander is in de strijd.
Als u van Pokémon houdt, is dit de perfecte pluche voor u! Dit is Palkia, een krachtige water- en drakentype Pokémon. Hij is zeer zeldzaam en er wordt gezegd dat er maar één in de wereld bestaat. Palkia is een prachtig wezen met een donkerpaarse huid en lichtpaarse schubben.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériau

Coton

Size

50cm