-10%korting met de code DCM10 tot 01/06/2023

Pokémon Zekrom Pluche – knuffel

79,90 

Dit is het belangrijkste Pokémon Zekrom-spel, en het spel is erg populair bij kinderen vanwege de manier waarop het wordt gebruikt.

Deze legendarische Pokémon, hij is de mascotte van Pokémon White, is een donker paard met een blauw hoofd op zijn rug.

Zekrom, de Deep Black Pokémon. Hij haalt zijn kracht uit stormen om zijn aanvallen te versterken. De titel van Zekrom is de titel van de eerste Legendarische Pokémon die verscheen in de Zwarte Versie. Dit geldt ook voor Reshiram, de eerste Legendary van de Witte Versie. Zekrom werd gevangen door Trainers die hun Sinnoh Pokédex wilden aanvullen.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Superzacht!

Als uw kind een grote fan is van Pokémon, geef hem dan deze Pokémon Zekrom-pluche, hij is van goede kwaliteit en superzacht.
Zekrom is een legendarische draakachtige Pokémon van de vijfde generatie.
De officiële Zekrom-pluche is nu verkrijgbaar! Deze prachtige, hoogwaardige pluche vertegenwoordigt de Legendarische Elektrotherapie Pokémon van de vijfde generatie. Zekrom is een enorme en krachtige pokémon, met een zwarte, elektrische vacht.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

35cm

Kleur

Zwart

Matériau

Coton