-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokemon Snorlax slaappluche – knuffel

34,90 79,90 

Dit is Snorlax, een van de grootste Pokemon ooit (460 kg), die veel klappen kan krijgen. Hij is ook een interessante Pokemon omdat hij dankzij zijn enorme bouw veel kracht en bewegingsvrijheid heeft. Kinderen of fans kunnen dit spel in hun armen sluiten.

Pokemon Slapende Snorlax Pluche. Is een praktisch speelgoed van het grote Nintendo-spel, Pokemon. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die hem een realistische uitstraling geven. Hij is uiterst ijverig en is een ideaal hulpmiddel voor kinderen die video’s en animatiefilms willen bekijken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Snorlax Pluche Lachende Snorlax Pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50cm

De Snorlax beer

In zijn favoriete bezigheid presenteren wij de pluche Pokemon Snorlax, die slaapt na veel eten. Zijn grote buik beschermt hem echter tegen de schade van de aanvallen van de andere Pokemons. Pokemon Snorlax slaappluche, de perfecte pluche voor fans van het beroemde videospel! Deze prachtige Pokemon Snorlax pluche is gewoonweg perfect voor grote fans van het beroemde Pokemon videospel! Met een hoogte van ongeveer 50 cm is het een uitstekende reproductie van het personage en zijn slaperige uitdrukking zal alle liefhebbers van de serie verliefd maken! Het voelt ook zeer zacht aan, waardoor het een geweldige metgezel is voor die lange winteravonden.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie kenmerkte… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Remplissage

Coton PP