-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Beige teddybeer met strik – knuffel

45,90 

Bent u op zoek naar een geweldig cadeau om aan een speciaal persoon te geven? Hier is onze beige bierpluche strik, die echt mooi is! Deze pluche kan worden gebruikt voor Valentijnsdag, maar ook voor het hele jaar, als een geweldige manier om een drankje te krijgen!

Met hun grote potentieel kunnen ze veel lawaai maken. Uw kind zal altijd een band hebben met deze teddybeer en het is belangrijk dat dit de beste vriend is die hij kan hebben.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Beige teddybeer strik Valentijnsdag Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 33cm

Teder, mooi en schattig voor u!

Onze speciale beige pluche berenstrik is een geweldig cadeau voor Valentijnsdag! Het is erg mooi en kan ook worden gebruikt als decoratie in uw huis, om een tedere en warme omgeving te creëren! Hier is een beer in de handen van uw kind, zodat hij mooie verhalen kan verzinnen en heerlijke momenten van medeplichtigheid kan beleven met zijn nieuwe vriend. Zijn beige vacht, zijn gebruinde gezicht en zijn grote zwarte amandelvormige ogen zijn onweerstaanbaar schattig. Het rode strikje op zijn borst geeft een vleugje fantasie aan deze zachte teddybeer.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

33cm

Matériau

Coton

Kleur

Beige