-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Onder ons blauw turquoise pluche – knuffel

19,90 24,90 

Dit is de turkooisblauwe Among Us pluche, die zo cool is! Het is een geweldige manier om uw niveau te verbeteren en de beste te zijn!

De turquoise-blauwe Among Us pluche is een sterke pluche met een glad en gelijkmatig oppervlak. Het bestaat uit een dikke en regenachtige vloer, waardoor het zeer comfortabel in gebruik is. Het ontwerp is perfect voor kinderen en jongeren.

Dit speelgoed is gemaakt van een plastic plaat en is perfect voor kinderen en jongeren die een cadeautje willen maken. De doos is 30 cm hoog en kan in de hand worden gelegd.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Turquoise Among Us Pluche Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Onder ons blauw turquoise pluche

De turquoise blauwe Among Us pluche houdt ervan om veel vrienden te maken, maar ook om de vijanden om hem heen te ontdekken in het schip! De turquoise blauwe Among Us pluche is de perfecte pluche voor alle Among Us fans! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt uiterst zacht aan. De unieke turquoise blauwe kleur maakt het een must-have voor uw collectie.

Alle favoriete personages uit Among Us zijn te vinden op onze site

Ontdek onze collectie knuffels van het spel Among Us, dat een wereldwijd succes is! Hier is een pluche dat fans van dit spel zal bevallen!
Reversible Blauw Groen Pluche Among Us Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe