-10%Code RDM10 tot 01/06/2024
OOnweerstaanbaar aanbod!

Brawlsterren Colt Pluche – knuffel

19,90 

-20%

Is uw kind een fan van de videospel Brawl Stars? Kijk dan eens naar deze fantastische Colt pluche Brawl Stars, een van de legendarische Brawlers uit het videogamespel. Betreed de arena en wees de enige overlevende met deze 25cm Colt pluche, ideaal voor alle fans van het spel!

Genieten van de momenten met uw soort is leuk u.

Colt is een personage uit de Brawl Stars-reeks. Hij is een personage met een lange lus die erg slim is en veel potentieel heeft. Zijn speciale kracht ligt in het feit dat hij veel dingen kan laten ontploffen, en dat de andere kant dat kan zien of horen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Colt Brawl Stars Pluche Video Game Pluche Grootte: 25 cm

Colt, de gekke schutter!

Koop deze ongelooflijke pluche Colt brawler, de gevaarlijkste schutter van allemaal! Hij heeft een lage gezondheid, maar een hoge schade-output. Zijn aanval is een langeafstandsschot van zes kogels. Perfect om uw Brawl Stars pluche collectie compleet te maken! Colt is een van de hoofdpersonen in het nieuwste spel van Supercell, Brawl Stars. Hij is een cowboy met een hart van goud die zijn vrienden altijd wil helpen. Deze schattige pluche is de perfecte manier om uw steun te betuigen aan Colt en alle andere Brawlers in Brawl Stars!

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Taille

25cm

Matériau

Coton

Kleur

Rood