-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023
OOnweerstaanbaar aanbod!

Brawl Sterren Kraai Pluche – knuffel

19,90 

-20%

Ontdek het verhaal van deze ongelooflijke pluche Brawl Stars Crow, een van de legendarische Brawlers van het videospel.

Betreed de arena en wees de enige overlevende met deze 25 cm grote Crow pluche, ideaal voor alle fans van het spel! Speel met uw kind, en maak het verhaal van het videospel voor meer plezier.

Crow is een van de beste personages in Brawl Stars. Hij is een geweldig personage met netelroos en een lang en straf leven. Dit is het perfecte speelgoed voor elke Brawl Stars fan, u kunt het gebruiken voor overwerk of om uw huis op orde te houden.

eXCLUSIEF AANBOD: 20% van de kosten van de vlucht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Crow, de koning van de giftige dolken

Pak de Brawler Crow, de koning van de gifdolken, zijn superaanval! Hij valt aan door 3 langeafstandsdolken af te vuren die gif toebrengen aan zijn vijanden. Hij is de perfecte aanvulling op uw Brawl Stars pluche collectie! Crow is een officiële pluche van Brawl Stars! Crow is een legendarische moordenaar met opmerkelijke vaardigheden. In dit spel moet je hem helpen zijn vijanden uit te schakelen en te overleven in de arena’s!

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Taille

25 cm

Matériau

Coton

Kleur

Blauw