-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Spike Brawl Sterren Robot Pluche – knuffel

34,90 

De Robot Spike pluche: het beste speelkameraadje voor uw kind

Kan uw kind genieten van Brawl Stars? Met dit Robot Spike Brawl Stars speelgoed kunt u of uw kind meer doen. Dit platte 30 cm lange speelgoed is een geweldige manier voor alle kinderen om te leren spelen.

Het is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat kinderen hun voeten op de grond kunnen houden. Deze pluche Spike speelt met hem in het echt. Uw kind kan een rolletje maken met dit praktische spel. Hij hoeft geen verbinding te maken met zijn smartphone of computer om Brawl Stars te spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Robot Pluche Spike Brawl Stars Pluche Brawl Stars Pluche Video Game 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Een Spike robot pluche om Brawl Stars fans te plezieren

Als uw meisje of jongen een fan is, zal deze Spike pluche in zijn robothuid hem zeker bevallen. Inderdaad, Spike is een van de hoofdpersonen van Brawl Stars. Hij is een legendarische knokker. In het spel heeft Spike een lage gezondheid. Hij is echter een van de sterkste vechtersbazen. Alle spelers zouden Spike graag in hun team hebben. Met zijn kenmerkende aanval, de cactuspartij, is hij zeer effectief in het bestrijden van gegroepeerde vijanden.

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Matériau

Coton

Kleur

Bruin, Geel